Home Izbori Dačić: Neophodna politička stabilnost

Dačić: Neophodna politička stabilnost

200
0
ivica daccich 2
Foto: Darko Ćirkov

Inđija — Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da je ta stranka sa JS imala brojne uspehe i na lokalnom nivou i da će u Inđiji uskoro biti završena izgradnja sportske hale.

„Naredne godine su veoma značajne za Srbiju i neophodna je politička stabilnosti, jer bez nje neće biti sigurnosti niti mogućnosti za ubrzani razvoj, a razvoja nema bez investicija, niti otvaranja novih radnih mesta“, rekao je Dačić.

Kako kaže, „zato se mi zalažemo za ono što je najbliže srcu i duši običnog čoveka i sa zadovoljstvom konstatujemo uspehe na lokalnom nivou gde činimo deo vlasti“.

On je, obilazeći sportsku halu, rekao da je to jedan od najlepših sportskih objekata tog tipa u zemlji.

„Zaista je ovo velika stvar koja će doprineti Inđiji. Svih ovih godina smo se trudili kao partija i koalicija da doprinesemo razvoju Inđije, od infrastrukruturnih objekata do raznih investicija na drugim poljima“, naveo je Dačić.

Lider SPS-a je naglasio da je izborna kampanja vreme kada se najviše obećava u Srbiji, a da ta koalicija može da obeća da će učiniti sve za razvoj Srbije, Vojvodine, kao i gradova i opština.

Lider JS Dragan Marković je istakao da nigde u Srbiji ne postoji izgradnja hale tog tipa i istakao da je najvažnije da se gradi što više sportskih terena.

„Da pronađemo talente i da idoli mladim budu sportisti, a ne neko ko se bavi sumnjivim poslovima. U Jagodini sam napravio sportsku halu za vreme mog mandata i 45 sportskih terena sa rasvetom za male sportove, ali ovako nešto nisam video nigde. Zahvaljujući koaliciji sa SPS i JS, siguran sam da je Inđija jedan od najboljih gradova u Vojvodini“, rekao je Marković.

On je dodao da će ta koalicija pobediti na izborima 24. aprila.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here