Home Kragujevac Predata i proglašena jedanaesta po redu izborna lista

Predata i proglašena jedanaesta po redu izborna lista

199
0
SNP Kragujevac - Srbija izbori
Foto: http://izborikg.com/

Srpska narodna partija predala je danas popodne Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu za učešće na predstojećim lokalnim izborima. Listu na kojoj se nalazi 29 kandidata za odbornike gradskog paralmenta pod nazivom ”SNP-Nenad Popović” validnim potpisima podržalo je 902 birača.

Na ovoj izbornoj listi nalaze se: Goran Lekić, Goran Jovanović, dr Stojan Mihajlović, Nevena Vujović, dr Branka Jestrović i drugi. Prvi na listi Goran Lekić najpre je izrazio zadovoljstvo što je SNP kao jedna od najmlađih političkih partija predala svoju listu za učešće na lokalnim izborima u Kragujevcu.

Zahvaljući se svim građanima Kragujevca koji su svojim potpisima podržali listu Srpske narodne partije Lekić je rekao i da su oni od danas i zvanično u kampanji. ”Mi ćemo u narednom periodu, pa do izbornog dana, građanima Kragujevca predočiti programske detalje politike za koju se zalažemo i vodićemo apsolutno čistu kampanju gde ćemo promovisati sebe i naše ciljeve”, rekao je Lekić.

Gradska izborna komisija održala je nakon toga sednicu na kojoj je, nakon pregleda dokumentacije, donela rešenje o proglašenju izborne liste ”Srpska naraodna partija-Nenad Popović” koju je podnela Srpska narodna partija.

Na XIX sednici GIK-a doneto je rešenje o imenovanju člana i zamenika člana Gradske izborne komisije u proširenom sastavu za predstavnike koalicije Pokret socijalista, Pokret veterana kao predlagača izborne liste ”Pokret socijalista, Pokret veterana-Aleksandar Vulin”. Gradska izborna komisija danas je akreditovala portal Ritam grada za praćenje rada komisije i izbore za odbornike Skupštine grada rapisanih za 24.april.

Izvor: http://izborikg.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here