Home Izbori Levica Srbije: Nema slobode, istine, novca i dostojanstva

Levica Srbije: Nema slobode, istine, novca i dostojanstva

128
0
Borko Stefanović - Srbija izbori
Foto: N1 / Tanjug/ Sava Radovanović

Lider Levice Srbije Borislav Stefanović poručio je danas da je politika te partije da građanima obezbedi izvesnost i sigurnost, ukine privremeno zapošljavanje i ucenjivanje radnika, kao i da zakonski reguliše pitanje kamata banaka.

“Sada imamo politiku neizvesnosti koja je dovela je do toga da narod nema od čega da živi, da se ljudi pitaju koje će dete da pošalju na školovanje jer nemaju novca za sve”, rekao je Stefanović na skupu u Požarevcu.

Istakao je da će vlada u kojoj će biti Levica Srbije otpisati dugove i nagomilane kamate onima koji nemaju to da plate.

“Ne razumeju da ono što govorimo, mi to i mislimo – da ćemo ukinuti lokalne skupštine, svojom kućom garantovati ispunjavanje programa, oteti novac od onih koji su ga oteli vama, oporezovati najbogatije”, istakao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, u Srbiji danas ima svega, laži, bede, sirotinje, razjašnjenih i nerazjašnjenih zločina, ali da nema slobode, istine, novca i dostojanstva. „Ne možete lagati narod sve vreme jer narod ipak pamti. Ipak, nije lako koliko vas lažu sa ekrana“.

Levicu Srbije namerno potcenjuju kako bi građani mislili da ne vredi da se glasa za tu opciju i da je to „bačen“ glas, a istina je da prelazi cenzus, rekao je Stefanović i poručio: “Ako očekujete da ćemo raditi kao oni pre, onda nemojte da glasate za nas, ako očekujete potpunu promenu, onda smo mi prava opcija”.

Izvor: http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here