Home Izbori Dosta je bilo: Vučić Raduloviću ne prašta stopiranje pljačke

Dosta je bilo: Vučić Raduloviću ne prašta stopiranje pljačke

70
0

Pokret „Dosta je bilo“ saopštio je da podnošenje krivične prijave protiv Saše Radulovića u Prvom osnovnom tužilaštvu predstavlja klasičnu predizbornu scenografiju, usmerenu na to da se spreči veliki rast njegove popularnosti.

U njoj su, po poznatom scenariju, iskorišćene metode zloupotrebe medija, u ovom slučaju novinske agencije koja je odavno trebalo da prestane da postoji, a zabrinjavajuće je što je portparolka tužilaštva pristala da javno učestvuje u manipulaciji i političkoj diskreditaciju, navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, krivična prijava podneta je zbog navodne zloupotrebe službenog položaja u vreme kad je Radulović radio kao stečajni upravnik.

U nedostatku novih tehnika, Vučićevi poslušnici recikliraju stare slučajeve, koje su pokretali zbog toga što ih je Radulović sprečavao u pljačkanju imovine preduzeća u stečaju, stoji u saopštenju.

Dodaje se da su optužbe o angažovanju firme u kojoj je vlasnik Radulovićeva supruga, i koja je deo kancelarije stečajnog upravnika, više puta obarane na sudu, ali se i dan danas koriste i zloupotrebljavaju da bi se širile laži.

Protiv Radulovića nikada nije doneta nijedna pravosnažna presuda koja bi ukazala na i najmanju zloupotrebu novca ili imovine tokom stečajeva koje je vodio, ili tokom pet meseci provedenih na čelu Ministarstva privrede, navodi pokret „Dosta je bilo“.

U saopštenju se dodaje da je Radulović, dok je bio ministar, stopirao sva pljačkaška davanja iz Fonda za razvoj, kao i pokušaje pljačke firmi u privatizaciji, što mu Aleksandar Vučić nikada neće oprostiti.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here