Home Izbori Jovanović: Vulin džak za pesak u šarenoj koaliciji

Jovanović: Vulin džak za pesak u šarenoj koaliciji

102
0
izbori prebrojavanje glasova 1
Foto: Darko Ćirkov

Beograd — Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da je uloga lidera PS Aleksandra Vulina da obesmisli svaku političku diskusiji i skrene je sa prave teme.

„Besmisleno je polemisati sa Vulinom koji je na kraju samo džak za pesak u šarenoj koaliciji svega i ničega… Kao i uvek kada dođemo do suštinskih političkih pitanja, po staroj navici ljudi koji uništavaju zemlju već 20 godina, diskusija se skrene na priču o tome da sam izdajnik ili da sam nešto ukrao“, poručio je Jovanović u saopštenju.

Jovanović je naveo da je firma koju vodi pokrenula “Fidelinku” iz stečaja u koji je zapala kao i cela srpska privreda zbog uništavanja zemlje ludačkom politikom koja nas je dovela do ratova, sankcija i raspada društva.

„Naša budućnost zavisiće od sposobnosti da definišemo prioritete i napravimo jasan plan kako da ih ostvarimo, da vratimo Srbiju normalnim i sposobnim ljudima. Nestanak sa političke scene raznih Vulina i drugih korisnika naše propasti biće samo jedan o znakova da smo na dobrom putu“, poručio je, između ostalog, lider LDP.

Pokret socijalista saopštio je ranije tokom dana da je zanimljivo koliko Čedomir Jovanović troši vremena objašnjavajući da posle izbora neće u koaliciju sa Aleksandrom Vučićem, izbegavajući da kaže da ga niko za tako nešto nije ni pitao, niti ga je Aleksandar Vučić ikada pozvao u koaliciju.

„Pre nego što nastavi da svoje snove deli sa Srbijom, najbolje bi bilo da isplati dugove radnicima preduzeća Fidelinka, kojima duguje zarade za poslednjih godinu dana“, poručili su iz PS.

Jovanović je prethodno u saopštenju poručio da će posle izbora sarađivati sa građanskim strankama demokratske orijentacije, poput DS i nekih manjinskih partija.

„Ne možemo da pravimo krpež koalicije kusih i repatih koji će kao doći glave Vučiću. To bolje od nas rade Šešelj, Dačić, Radulović, Dveri, DSS… Svakom normalnom u Srbiji je jasno da su svi oni bliži Vučiću nego nama. Šešeljev najbliži saradnik je bio Vučić, Dačić je Vučićev potpredsednik, a Radulović je bio njegov ministar“, rekao je, između ostalog, Jovanović.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here