Home Izbori Mihajlović: Sigurne i veće penzije uz SNS

Mihajlović: Sigurne i veće penzije uz SNS

86
0

Srpska napredna stranka je garant sigurnih penzija, kao i njihovog rasta u narednom periodu, izjavila je potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović.

SNS želi da zahvali penzionerima na njihovoj brizi i ljubavi prema Srbiji i na žrtvi koju su podneli u prethodne dve godine, ali i da obeća da SNS i Aleksandar Vučić jesu garant sigurnih penzija i njihovih isplata, ali i garant rasta penzija na zdravim osnovama, a ne na lažima koje su bile prisutne u prethodnih 15 godina, poručila je Zorana Mihajlović u Vranju.

Ona je nakon druženja sa penzionerima, sa kojima je pila kafu, rekla novinarima da se SNS zalaže za pristojan i normalan život svakog građanina u Srbiji i svakog penzionera i penzionerke.

Zalažemo se za zdravstvene uslove koji su im neophodni i mogućnosti da dobiju negu kad god im je to potrebno, kao i mogućnost da se pokažu, da rade i da postoje zajedno sa nama koji želimo da vodimo Srbiju napred, naglasila je Mihajlovićeva.

Ona je kazala da joj je drago što penzioneri vole svoju zemlju i što su to pokazali na najbolji mogući način.

Ono što mi sigurno obećavamo – sigurno rast penzija, uvek na zdravim osnovama. Srbija radi i radiće da dolaze investicije i koliko god investicije budu dolazile u Srbiju toliko više će i same penzije da rastu, poručila je Mihajlovićeva, a penzineri su dodali – to je pravi put.

Penzioneri su sa Mihajlovićevom razgovarali o problemima u tom gradu i uglavnom se žalili na lokalnu vlast u Vranju, a jedan od njih je potpredsednici SNS-a poklonio ružu i poljubio ruku.

Izvor: RTS http://www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here