Home Izbori Sindikat Sloga neće na izbore

Sindikat Sloga neće na izbore

79
0
izbori prebrojavanje glasova 1
Foto: Darko Ćirkov

Glavni odbor Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ odlučio je da taj sindikat ne učestvuje na vanrednim parlamentarnim izborima, a o eventualnoj podršci nekoj od političkih opcija daće konačno mišljenje u finišu izborne kampanje.

Odluka je doneta nakon razgovora koje je sindikat vodio sa gotovo svim opozicionim političkim strankama i koalicijama, pošto je zaključeno da niko od učesnika u političkom životu još nema jasno viđenje ozbiljnosti ekonomske situacije u kojoj se danas nalaze država i njeni građani, piše u saopštenju.

Iako je sindikat imao iskrenu nameru da radnik u parlamentu ima svoje autentične predstavnike, ta ideja nije prepoznata, što navodi na zaključak da ljudi iz sveta politike ne žele da i radnik učestvuje u izradi zakona koji se njega tiču, već samo da bude tretiran kao glasački alat za njihovo političko uhlebljenje na teret svih građana, navodi sindikat.

Kao dokaz za naše tvrdnje dovoljno je pogledati izborne liste političkih partija i uveriti se koliko je njih koji žive od svog znoja i rada, a koliko onih kojima je čitav život zanimanje politika, zaključila je Sloga.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here