Home Izbori DIREKTOR KAO DONATOR Amir Bislimi uplatio na račun DS 7.000 evra

DIREKTOR KAO DONATOR Amir Bislimi uplatio na račun DS 7.000 evra

113
0
Amir Bislimi - Srbija izbori
Foto: Blic, Promo

DS je u izbornu kampanju krenuo zahvaljujući donaciji od 850.000 dinra, a ovaj celokupan iznos stranci je uplatio Amir Bislimi, novi poslovni direktor DS-a.

Tek nekoliko nedelja pošto je seo u fotelju direktora, Bislimi je uplatio oko sedam hiljada evra, što je ujedno bila i prva donacija DS-u namenjena za finansiranje predizborne kampanje.

Izvori “Blica” kažu da je Bislimi, inače dugogodišnji fudbalski menadžer, i doveden na mesto direktora da popravi finansijsko stanje u stranci i olakša finansiranje kampanje, kao i da se bavi organizacionim poslovima.

Milan Popović, sekretar DS, kaže da se tek očekuju uplate donacija članstva i simpatizera stranke, ali da će se iz njih finansirati samo manji deo kampanje, a da će najveći deo biti pokriven sredstvima koje će stranka dobiti od države.

– Iz budžeta očekujemo između 50 i 70 miliona dinara – navodi Popović.

Veće donacije dobila je jedino još Jedinstvena Srbija, na čiji račun je njen lider Dragan Marković Palma nedavno uplatio 122.000 dinara, a po 1.000 evra uplatili su i funkcioneri Ratko Stevanović i Petar Petrović.

Izvor: www.blic.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here