Home Kragujevac Predata šesta po redu izborna lista

Predata šesta po redu izborna lista

166
0

Nešto posle ponoći Grupa građana Slađan Rakić-Kragujevačka inicijativa Eko park predala je istoimenu izbornu listu za učešće na predstojećim izborima za odbornike Skupštine grada Kragujevca Gradskoj izbornoj komisiji.

Na listi se nalazi 61 kandidat za odbornike, odnosno više od dve trećine od ukupnog broja odbornika. Pored nosioca liste Slađana Rakića, na listi Grupa građana Slađan Rakić-Kragujevačka inicijativa Eko park, Slađana Rakića, kao kandidati za odbornike nalaze se i Dragan Planić, Vesna Vasić, Marko Gavrilović, Igor Paunić, Aleksandar Beljaković i drugi. Slađan Rakić rekao je da se na ovoj listi nalaze časni, vredni i pošteni ljudi iza koij stoje konkretna dela a ne prazne priče. ”Spremni smo da prezumemo odgovornost za vođenje grada”, poručio je Rakić.

Nakon provere kompletne dokumentacije, Gradska izborna komisija je na XIII sednici proglasila je i šestu izbornu listu – Grupa građana Slađan Rakić-Kragujevačka inicijativa Eko park. Predlagač ove liste time je ispunio uslove da odredi svoje predstavnike u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora.

Izvor: http://izborikg.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here