Home Izbori Naprednjaci prvi predali listu u Leskovcu

Naprednjaci prvi predali listu u Leskovcu

161
0
Aleksandar Vuccich KZSS 2
Foto: Darko Ćirkov

Srpska napredna stranka prva je predala Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike za izbore 24. aprila, a prvi na listi odbornika je lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović.

Na listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ za odbornike Skupštine grada Leskovca, pored Srpske napredne stranke, nalaze se i Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Aktivna Srbija, Srpska narodna partija, a listu podržavaju i Pokret socijalista, kao i Pokret snaga Srbije.

Predajući listu sa 2.995 potpisa, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i aktuelni gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da na predstojećim izborima građani određuju put kojim će se grad Leskovac i država kretati u naredne 4 godine.

Posebno mi je drago što na listi imamo 30 kandidata i kandidatkinja za odbornike koji su mlađi od 35 godina, i imamo ukupno 29 žena – rekao je Cvetanović.

Među 75 odbornika je i 10 lekara, 6 diplomiranih ekonomista, 5 prosvetnih radnika, 6 inženjera, kao i umetnika, penzionera, pedagoga, psihologa i pravnika.

Izvor: Južne vesti http://www.juznevesti.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here