Home Izbori Čedomir Jovanović razočaran, ali ne i ljut zbog odluke DS-a

Čedomir Jovanović razočaran, ali ne i ljut zbog odluke DS-a

77
0
cceda 2
Foto: Darko Ćirkov

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović saopštio je da je razočaran, ali ne i ljut zbog odluke Demokratske stranke da ne formira predizbornu koaliciju sa Socjialdemokratskom strankom i LDP-om.

Otpor i pritisci sa kojima smo se suočili pokušavajući da formiramo jednu listu uveravaju me da sam bio u pravu, uprkos tome što će, voljom DS-a, sa stanovišta programa i cilja naše gotovo identične stranke nastupiti u dve kolone, navodi se u pisanoj izjavi lidera LDP-a.

Jovanović dodaje da je razočaran, ali ne i ljut zbog odustajanja demokrata nakon, kako navodi, postignutog i potpisanog dogovora o raspodeli mandata.

“Učinio (sam) sve kako bi građanima omogućio da se, glasajući za našu jedinstvenu listu, najefikasnije suprotstavimo koaliciji Aleksandra Vučića. Moraćemo više da radimo, jer i bez Demokratske stranke taj cilj i dalje ostaje isti“, poručuje on.

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je ranije danas da ta partija neće izaći na predstojeće parlamentarne izbore u koaliciji sa Socijaldemokratskom strankom i Liberalno demokratskom partijom.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here