Home Izbori Svilajnac dočekao Vučića: „Naš predsedniče, kralju naš“

Svilajnac dočekao Vučića: „Naš predsedniče, kralju naš“

122
0
Aleksandar Vuccich KZSS 50
Foto: Darko Ćirkov

Program obnove škola i ambulanti širom Srbije počeo je danas i to od Svilajnca. Premijer Aleksandar Vučić rešio je da u obilazak krene baš od opštine u kojoj su naprednjaci opozicija.

Da li možete da zamislite vlast koju zajedno čine Boris Tadić, Ivica Dačić, Bojan Pajtić i Sanda Rašković Ivić? Svilajnac može, jer u tom su gradu naprednjaci opozicija.

“Pa vidite, mi ovde ne rešavamo odnose između Rusije i Amerikanaca, Kine, uticaj Japana na globalnu ekonomiju, mi ovde rešavamo pitanja vodovoda, kanalizacije, škola i obdaništa”, ističe Predrag Milanović, gradonačelnik Svilajnca.

Svilajnac je malo mestu u kom se ljudi ne dele po političkoj osnovi. I svako svakog zna, a svi znaju da danas dolazi premijer.

“Naš predsedniče, premijeru, kralju naš, sve ste vi nama”, “Vučić je… rodila ga jednom mama, ne dva puta, svaka mu čast”, uzvikivali su danas građani.

Poseta školi

Danas premijer Vučić proverava dokle se stiglo s radovima na obnovi mašinske škole u Svilajncu.

Drugi nek se, kako kaže premijer, smeju, ali on drži obećanje i zato i danas po školama i bolnicama obilazi toalete, jer, kaže, brine i o malim stvarima. Iskoristili smo priliku da ga pitamo za jedno malo veće obećanje radnicima FAP-a iz Priboja koji ovih dana štrajkuju jer ništa od dolaska finske kompanije SISU.

“Kao da smo mi nasledili svilu i kadifu, kao da je FAP bio Mercedes, pa smo mi uspeli da uništimo jedan Mercedes, ne, FAP je bio uništen, FAP je bio ruina, i borimo se za to da sačuvamo i radnike i Priboj i FAP živim”.

Poseta ambulanti

Nasuprot Priboju, meštani Kušiljeva su oduševljeni jer će ambulanta u tom selu, obećao im je Vučić, biti renovirana za 30 dana.

Pitali smo građane da je ikada neki srpski premijer bio u poseti Kušiljevu, ali su nam rekli da ne znaju, jer nisu odavde. A odakle su, dovoljno govore registarske oznake na autobusima: Paraćin.

Izvor: http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here