Home Izbori Mladenović: Narednih dana konkretno o saradnji sa SNS

Mladenović: Narednih dana konkretno o saradnji sa SNS

77
0

Predsednik Samostalnog DSS Andreja Mladenović rekao je da će se u narednim danima voditi razgovori o konkretnoj saradnji sa SNS za predstojeće izbore.

Mladenović je na pitanje novinara o pozivu na saradnju, koju je juče uputio premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandr Vučić, ocenio da postoji višegodišnja uspešna saradnja i razumevanje, kako u gradu Beogradu, tako i u drugim opštinama i gradovima u Srbiji, te da će se razgovori o konkretnoj saradnji vezanoj za predstojeće izbore voditi u naradnim danima.

Mladenović je istakao da ova nova politička opcija ima svoj program, svoje ideje, ali i ljude, vredne, porodične i odgovorne prema svom gradu, prema svojoj državi, saopštio je Samostalni DSS.

Mladenović je na konferenciji za medije predstavio Gradski odbor pokreta Samostalni DSS za Novi Sad i istakao da Samostalni DSS baštini izvorne principe DSS rukovođen porukom Borislava Pekića da su nacionalno i demokratsko dve šine istoga koloseka.

Na konferenciji je govorio i Mladen Tadić, diplomirani pravnik iz Novog Sada koji je izabran za predsednika Gradskog odbora Samostalnog DSS u Novom Sadu, saopštila je Samostalna DSS.

Tadić je, predstavljajući Gradski odbor, istakao da su brojni problemi u radu DSS, kršenje statuta stranke, dovođenje u vrh ljudi koji su menjali više političkih opcija, kao i odsustvo kritike aktuelne pokrajinske vlasti na čelu sa Bojanom Pajtićem, osnovni razlozi zašto je veliki broj članova DSS rešio da napusti stranku i pristupi pokretu Samostalni DSS.

Izvor: RTS http://www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here