Home Beograd SNS: DS građanima nudi lažžne afere i ružnu prošlost

SNS: DS građanima nudi lažžne afere i ružnu prošlost

147
0
SNS - Srbija izbori
Foto: srbijapress.com

Beogradski odbor Srpske napredne stranke ocenio je da Demokratska stranka pred građane izlazi jedino sa lažnim aferama i ružnom prošlošću, tokom koje su njihovi bankovni računi višestruko uvećani, a građani – opljačkani.

SNS Beograda u saopštenju podseća Balšu Božovića da jedina hajka koja se vodi, jeste ona koju Demokratska stranka vodi protiv Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića.

U prilog tome govore brojne izmišljene afere lidera DS-a, od navodnog prisluškivanja do lažnog grafita, navodi se u saopštenju.

Šef Odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić kaže da funkcioner DS-a Balša Božović obmanjuje javnost kad govori da SNS drži političke suparnike u zatvoru, pošto su, kako kaže, njihovi suparnici uglavnom na Brionima i Maldivima.

„Navikli smo na Vaša obmanjivanja i afere počev od priče da je premijer bio u Dubaiju za Novu godinu, da je neko nekoga reketirao po podrumima, priče o dvorcu Heterlend, itd. Od izbora se bojite više nego od poligrafa“, naveo je Jovičić reagujući na ranije saopštenje Balše Božovića.

Funkcioneri DS-a, uključujući i Božovića, se usuđuju da traže raspisivanje bilo kakvih izbora, a Vojvodinu drže kao „taoca“ sa svega šest odsto podrške građana.

Pored fabrikovanih afera, Demokratska stranka građanima nudi ružnu prošlost, tokom koje su građani opljačkani, a bankovni računi demokrata višestruko uvećani.

„Podsećamo na sve ‘projekte’ DS-a, od rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra, gde su Beograđani ojađeni za 650 miliona dinara, preko ‘kula od kartona’ poput Replike Terazija zbog koje je budžet Beograda oštećen za 114 miliona, do famoznih podzemnih kontejnera, kroz koje su građani propadali kao i njihovih 170 miliona dinara“, navodi SNS.

Ne smemo zaboraviti ni „demokratsko“ ulaganje u dečija igrališta tj. Pazl grad, koji je sagrađen bez građevinske dozvole, zbog čega su Beograđani ostali uskraćeni za 30 miliona dinara.

Izvor: RTS http://www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here