Home Izbori Naprednjaci prešli u DSS

Naprednjaci prešli u DSS

113
0
DSS - SNS - Srbija izbori
Foto: RTV http://rtv.rs

BEOGRAD – Predsednik opštine Barajevo Saša Kostić je, sa još šest odbornika u opštinskoj i jednim u gradskoj skupštini, kao i nizom lokalnih funkcionera, iz Srpske napredne stranke (SNS) prešao u Demokratsku stranku Srbije (DSS), saopštila je danas lider DSS Sanda Rašković Ivić.

Ona je, na konferenciji za novinare, pozvala glasače i simpatizere SNS koji su od lidera te partije Aleksandra Vučića očekivali da Srbiji donese pravdu, nova radna mesta i odgovornu nacionalnu politiku, da ne dozvole da opet budu prevareni, saopšteno je iz DSS.

Rašković Ivić je istakla da su DSS i pokret Dveri alternativa lošoj vlasti, jer nude drugačiju politiku i kvalitetne ljude koji mogu da je sprovode.

Kostić je rekao da je ulazak barajevskih funkcionera SNS u DSS bio interes građana.

Da su nas vodili lični interesi, ostali bi u SNS, koja ima apsolutnu vlast u celoj Srbiji, konstatovao je on.

Kostić je iskazao nezadovoljstvo radom gradske vlasti koja je potpuno zanemarila Barajevo.

Predsednik Gradskog odbora DSS Uroš Janković pozvao je gradonačelnika Beograda Sinišu Malog da podnese ostavku kako bi bili stvoreni uslovi da se i u glavnom gradu održe vanredni izbori.

Ostavke su iz istih razloga podneli predsednici opština Zemun i Voždovac koji imaju apsolutnu vlast i ne vidim nijedan razlog da ostavku ne podnese i Mali, rekao je Janković.

SNS Beograda: Pristupili izbačeni iz SNS

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke odbacio je navode DS S-a i naveo da su toj stranci, u Barajevu, danas pristupili samo ljudi koje je prethodno SNS izbacila iz svojih redova, a ne ceo Opštinski odbor.

„Nebrojano puta do sada Srpska napredna stranka je dokazala da neće štititi i čuvati u svojim redovima neradnike i korumpirane kadrove. To smo pokazali i u slučaju odbornika u Barajevu, koji su prvo našli ‘utočište’ u Demokratskoj stranci, a danas prešli u Demokratsku stranku Srbije“, naveo je SNS.

Izvor: RTV http://rtv.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here