Home Izbori LDP: Vlast umesto odgovora preti opozicionarima

LDP: Vlast umesto odgovora preti opozicionarima

189
0
cceda 1
Foto: Darko Ćirkov

Liberalno demokratska partija optužila je vlast da, umesto odgovora na pitanje kako je moguće da u biračkom spisku opštine Priboj ima više upisanih birača nego stanovnika, ucenjuje i preti političkim neistomišljenicima.

„Samo dan nakon što je izneo činjenice o očiglednim manipulacijama i neregularnostima u biračkim spiskovima u opštini Priboj, menadžeru LDP Priboj Jasminu Hodžiću vlast je, bez razloga i najave, poslala finansijsku policiju u privatnu radnju u Priboju, čiji je vlasnik“, saopštio je LDP.

Stranka je navela da je to „očigledan primer osvete opoziciji od strane onih stranaka koje danas čine vlast, ali i jedna vrsta političkog pritiska i dokaz spremnosti tih istih stranaka da potpuno ukinu slobodu javne reči i drugačijeg mišljenja u čitavom društvu“.

LDP je zatražio od nadležnog tuzilaštva da hitno proveri čitav slučaj i utvrdi da li postoji direktna veza između jučerašnje izjave Jasmina Hodžića o manipulaciji sa biračkim spiskovima i današnjeg upada finansijske policije u njegov lokal.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here