Home Beograd Petronijević: O nama govore naši rezultati

Petronijević: O nama govore naši rezultati

130
0
Omladina SNS - Srbija izbori
Foto: www.happytv.tv

Beograd — Omladina Gradskog odbora SNS Beograd organizovala je akciju na Trgu Republike u okviru koje su građanima predstavili rezultate gradske vlasti.

Kako je novinarima rekao član Izvršnog odbora SNS Dragomir Petronijević kroz fotografije su, na simboličan način, predstavljene konkretne stvari koje su urađene u Beogradu i predstavljaju rad SNS i grada Beograda.

Na panou sa fotografijama, omladina beorgadskog SNS-a navodi da je za vreme aktuelne gradske vlasti, predvođene SNS-om, deficit smanjen za 10 odsto, otvoren Pupinov most i stanica Prokop, nabavljeno 30 novih autobusa, započet projekat Beograd na vodi, obnovljena ulica Vojvode Stepe, otvorene nove škole i obdaništa…

Petronijević je istakao da je gradska vlast predvođena naprednjacima pokrenula mnogo stvari i napravila mnogo planova sa konkretnim rokovima.

„Imamo plan da u narednih deset godina završimo izgradnju kanalizacione mreže u celom gradu. Građani rubnih opština su se osećali kao građani drugog reda, ali direktnom komunikacijom sa njima i izlaskom na teren počeli smo da rešavamo problem po problem“, rekao je Petronijević, koji je i član Gradskog veća.

On je podsetio da je nakon deset godina profunkcionisao Savet za zapošljavanje, navodeći da republičke i gradske institucije danas dobro sarađuju, a svi koji rade u Beogradu rade zajedno jer, kako je rekao, više ne postoji odgovor „nismo nadležni“.

„Znamo da nemamo dovoljno novca da rešimo sve probleme, ali imamo plan i rešavamo probleme korak po korak. Važno je da se vidi šta je urađeno, ali i da se zna šta su nam planovi za budućnost“, poručio je Petronijević.

On je istakao da gradska vlast vodi računa da ima direktnu komunikaciju sa građanima i pozivao Beograđane da se i dalje obraćaju kada imaju problem i šalju predloge.

„Gradski većnici primaju građane, što ranije nije bio slučaj. Mi nismo funkcioneri, već servis građana, građani nas plaćaju i radimo zajedno sa njima. Nastavljamo da budemo otvoreni, da radimo, a o nama govore naši rezultati“, poručio je Petronijević.

Upitan da prokomentariše kritike opozicije, Petronijević je rekao da su odgovor na takve napade, novi vrtići, više od 450 asfaltiranih ulica, nova kanalizaciona mreža koja se radi, pet fabrika za prečišćavanje otpadnih voda, 30 novih autobusa…

„Neka nastave da se udružuju, zato što ne vole ili što je još gore, zato što mrze jednog čoveka ili jednu partiju. Mi nemamo mržnju, već rezultate i naša poruka je da nas građani cene po našem radu“, zaključio je Petronijević.

Izvor: B92 http://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here