Home Izbori Velja Ilić predstavio program Nove Srbije za Niš

Velja Ilić predstavio program Nove Srbije za Niš

133
0
757z468_velimir-ilich-1
Foto: Darko Ćirkov

Ukidanje gradskih opština i promena sistema javne uprave stvaranjem jedne jedinstvene Gradske uprave, neke su od osnovnih ideja programa Nove Srbije za Niš koji će biti osnova predstojeće predizborne kampanje.

Kako kažu u ovoj stranci, reč je o razvojnom programu pod imenom “Niš nije ništa”, već prepoznatljive sintagme za Novu Srbiju.

O programu, pred punom salom, govorio je i predsednik stranke i ministar za vanredne situacije Velimir Ilić, koji je rekao da “Niš treba da bude onakav kao kada ga je vodio Smiljko Kostić”.

Poručujem da Niš bude onakav kakav je bio kada je Nova Srbija vršila vlast na čelu sa Smiljkom Kostićem i kada se radilo punom parom. Nova Srbija je spremna da sa svojim koaliconim partnerom Srpskom naprednom strankom pruži puni doprinos snažnijem iskoraku i oporavku celokupne privrede Grada Niša – rekao je Ilić.

U prethodnih nekoliko meseci, kako je rečeno na skupu, Nova Srbija je držala tribine po mesnim zajednicama u Nišu gde se, kako kažu, kroz razgovor sa građanima dopunio razvojni program Gradskog odbora Nove Srbije.

Pored Ilića, tribini koja je simbolično i najavila predizbornu kampanju, prisustvovali su funkcioneri stranke iz Niša, kao i bivši gradonačelnik Smiljko Kostić i Milan Stanojković, koordinator Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu.

Izvor: Južne vesti http://www.juznevesti.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here