Home Izbori Palmina stranka i u Nišu u koaliciji sa SPS

Palmina stranka i u Nišu u koaliciji sa SPS

139
0

Jedinstvena Srbija će i na lokalne izbore u Nišu, kao i na republičke, izaći u koaliciji sa SPS-om, rekao je predsednik Okružnog odbora ove stranke Nikola Ilić. Za manje opštine se, kaže, još uvek ne zna jer će možda neki odbori ići i samostalno.

Ilić navodi da je glavna tačka programa JS rešavanje problema nezaposlenosti kroz dovođenje investitora i otvaranje novih radnih mesta kao što se to, kaže, radi u Jagodini.

Funkcioneri bi trebalo da putuju po Evropi i svetu i nude investitorima ono što Niš ima. U Jagodini je, recimo, potpisano 10 ugovora, pet fabrika radi, a pet se gradi. Kad budu izgrađene, time će se rešiti problem nezaposlenosti u Jagodini. To isto želimo da uradimo u Nišu – kaže Ilić.

„Veliki broj novih članova za kratko vreme“

Ilić tvrdi da je na nivou kompletnog Nišavskog okruga došlo do priliva velikog broja novih članova.

U zadnjih nekoliko meseci u Nišu nam se kolektivno učlanilo preko 300 ljudi, u Aleksincu i Doljevcu po 200. Oni su prepoznali rezultate JS u Jagodini i žele da takvu politiku sprovodimo i ovde na jugu Srbije – kaže on.

Ilić demantuje navode Ujedinjene seljačke stranke da je u Aleksincu veliki broj članova napustio JS i učlanio se u USS, te kaže da je u pitanju „svega desetak ljudi“.

Izvor: Južne vesti http://www.juznevesti.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here