Home Izbori Dačić: SPS neće sarađivati sa opozicijom

Dačić: SPS neće sarađivati sa opozicijom

137
0
Aleksandar Vuccich KZSS 20
Foto: Darko Ćirkov

Socijalistička partija Srbije (SPS) neće sarađivati sa partijama koje su sada u opoziciji, rekao je predsednik te partije Ivica Dačić.

„Prema tome, želim da skrenem pažnju bilo kome ko piše ili nas tera da idemo sa DS, Tadićevom strankom, Čankom, Čedom ili Dverima, bivšom Koštuničinom strankom, Šešeljevom strankom i tako dalje, a to ponekad kažu i naši prijatelji iz SNS-a da bi mi možda mogli sa njima. Evo da vam kažem ja: Idite vi sa njima, ako hoćete, mi nećemo“, rekao je Dačić u Skupštini Srbije.

Posle okončanja rasprave o amandmanima na Predlog zakona o međunarodnim merama ograničavanja Dačić je rekao da danas nije bio inspirisan da govori o političkim temama, jer u sali nije bilo ljudi iz opozicije.

„O tome će se verovatno govoriti više na sednici skupštine u petak, kada će premijer biti ovde i kada ćemo biti svi iz vlade“, rekao je Dačić.

On je poručio da će sa koalicionim partnerima i dalje raditi u interesu budućnosti Srbije.

„Kao što je Đorđe Milićević rekao, mi smo postigli značajne istorijske rezultate. Zajedno smo započeli 2012. godine ono što možda ima istorijski značaj za Srbiju i ubeđen sam da ćemo posle ovih izbora zajedno ići dalje u interesu budućnosti Srbije“, rekao je Dačić.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here