Home Izbori LDP u Vranju: Podmetačina, nema prelaska u Levicu

LDP u Vranju: Podmetačina, nema prelaska u Levicu

191
0
LDP - Srbija izbori
Foto: N1/logo

Gradski odbor LDP u Vranju demantovao je navode po kojima je napustio tu stranku i pristupio Levici Srbije.

Takođe, navedeno je da će podneti krivičnu prijavu protiv „svih pojedinaca koji su se lažno predstavljali“ kao članovi LDP-a u tom gradu.

Ta stranka je u saopštenju ocenila da je reč o „medijskoj podmetačini i spletki onih koji za cilj imaju rušenje građanske opozicije“.

„LDP će podneti krivičnu prijavu protiv svih pojedinaca koji su se lažno predstavljali kao njegovi članovi u Vranju i onih koji su davno napustili LDP zarad ostvarenja svojih ličnih interesa. Šta građani Vranja misle o LDP pokazao je naš skup koji smo organizovali zajedno sa SDS-om pre mesec i po dana, na kojem je bilo prisutno preko petsto ljudi“, piše u saopštenju.

Bivši član GO LDP u Vranju Nemanja Nuhijević izjavio je agenciji Beta da je taj odbor jednoglasno odlučio da istupi iz članstva stranke i pređe u Levicu Srbije, zbog neslaganja sa politikom centrale da se na izbore izađe u „neprirodnoj koaliciji sa Socijaldemokratskom strankom Borisa Tadića“.

U Vranju je LDP u poslednje dve godine učestvovao u lokalnoj vlasti sa Socijalističkom partijom Srbije i Demokratskom strankom.

Izvor: B92 www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here