Home Izbori U vranjskom SDP-u još ne znaju sa kim će u koaliciju

U vranjskom SDP-u još ne znaju sa kim će u koaliciju

160
0
SDP Vranje - Srbija izbori
Foto: Južne vesti/I.M.

Iz Gradskog odbora Socijaldemokratske partije u Vranju koja je deo lokalne vladajuće koalicije, započeli su predizbornu kampanju, ali, kako navode, još nisu doneli odluku sa kim će u koaliciju na predstojeće izbore.

Iz SDP-a na sastanku sa Forumom žena te stranke rekli su i da očekuju da će kampanja biti fer i korektna.

Sigurni smo da će birači na predstojećim izborima glasati ne samo za ideju i obećanja, već za ljude koji su u prethodnom periodu svojim radom pokazali da su ideje i odluke sprovodili u interesu i za dobrobit građana, bez skandala, afera i prikupljanja jeftinih političkih poena – kaže dr Aleksandar Stajić, predsednik vranjskog SDP-a.

U međuvremenu, saopšteno se da će Ljajićev SDP i SNS koja je u Vranju u opoziciji, nastupati zajedno na izborima na svim nivoima, što će biti preporučeno i gradskim i lokalnim odborima.

U prethodnom periodu bili smo u koaliciji sa partijama na vlasti u Vranju. Zadovoljni smo saradnjom, a o eventualnim budućim koalicijama naknadno ćemo razgovarati sa političkim partijama – kaže Stajić.

Dodaje da će više detalja o eventualnim koalicijama izneti u javnost nakon razgovora sa strankama u Vranju, ali i generalno u SDP-u ističu zadovoljstvo dosadašnjim učestvovanjem u vlasti, o čemu svedoči, kako kažu, i povećan broj članstva.

Izvor: Južne vesti http://www.juznevesti.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here