Home Izbori Vučić: Nije nerealno da izbori budu 24. aprila

Vučić: Nije nerealno da izbori budu 24. aprila

142
0
Aleksandar Vuccich KZSS 43
Foto: Darko Ćirkov

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da nije nerealno da vanredni izbori budu 24. aprila, o čemu juce i danas pišu pojedini mediji.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da nije nerealno da vanredni izbori budu 24. aprila, o čemu juce i danas pišu pojedini mediji.

Odgovarajući na pitanja novinara nakon otpočinjanja radova na mostu kod Ostružnice, premijer nije želeo da komentarise najavu ujedinjavanja opozicije, navodeći da će on nastaviti da radi marljivo, a da oni rade svoj posao, te da se ne sekira mnogo zbog njihovih najava.

„Ujedinjenje opozicije ne kometarišem, sve sam rekao u jednom danu, i vratiću se na tu temu za 45 dana, pa zatim za 80 dana. U međuvremenu, radiću marljivo, radiću i u njihovo ime i za njihov račun, za sve to što nisu na svom radnom mestu, radiću i napravićemo da Srbija bude bolje mesto za život za sve“, porucio je Vučić.

Kako je naveo, “borba za bolji život u Srbiji tek počinje” i istakao da je uveren da građani vide šta je težak i ozbiljan rad koji će doneti prave rezultate i bolji život, a šta su prazna i besmislena obećanja.

On je naveo da je država napravila dobre rezultate u teškim uslovima u kojima ceo svet uvodi vanredne ekonomske mere i smanjuje plate. „Francuska uvodi vanredne ekonomske mere, Rusija dodatno smanjuje plate, a kad smo mi preduzimali teške mere, svi su nam se smejali“, rekao je Vučić.

On je naveo da se, međutim, sada povećavaju plate i penzije, naplata akciza i poreza nikad nije bila bolja nego u januaru, i to su, kaže, stvari koje će i svi građani morati da počnu da osećaju.

„Naša borba za bolji život građana tek počinje i uveren sam da građani vide šta je siguran put, stabilnost, šta nisu prazna i besmislena obećanja i da samo težak i ozbiljan rad koji može da donese rezultate“, rekao je Vučić.

Izvor: http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here