Home Izbori Pajtić: Vučić je podneo ostavku, i to je dobra vest

Pajtić: Vučić je podneo ostavku, i to je dobra vest

122
0
Bojan Pajtić - Srbija izbori
Foto: N1/ Tanjug/ Sava Radovanović

Demokratska stranka smatra da je odluka Aleksandra Vučića da podnese ostavku na mesto predsednika Vlade Srbije dobra vest za sve građane, izjavio je Bojan Pajtić, predsednik DS-a.

Demokratska stranka smatra da je odluka Aleksandra Vučića da podnese ostavku na mesto predsednika Vlade Srbije dobra vest za sve građane, izjavio je Bojan Pajtić, predsednik DS-a.

„Vanredni parlamentarni izbori će pokazati i Aleksandru Vučiću, i njegovom režimu da građani neće ćutati dok im se smanjuju plate, otimaju penzije, povećavaju porezi i cene, da neće mirno gledati kako se samo oni na vlasti bogate, kako od svojih smanjenih plata plaćaju privatne poslovne dogovore provučene kroz tajne ugovore i da neće pristati na ućutkivanje kritike, strahovladu i uništavanje institucija“, navedeno je pisanoj Pajtićevoj izjavi.

Demokratska stranka će na izbore izaći sa programom kojim će pokazati da se reforme mogu sprovoditi i nova radna mesta otvarati bez smanjivanja plata, bez štednje na građanima, bez ućutkivanja kritike i bez zloupotrebe vlasti.

„Čovek koji govori kako je ‘pre godinu i devet meseci zatekao državu pred bankrotom’ verovatno misli na ono što je sam ostavio u periodu svoje vlasti od 2012. do 2014. godine. Čovek koji, kada kaže ‘da ne želi pogled u prošlost’, misli samo na sopstvenu prošlost dok tuđu, falsifikovanu prošlost, već četiri godine koristi kao izgovor za sopstvenu nesposobnost, sada očekuje od građana još jednu šansu ‘da se otarasi mangupa u svojim redovima’. Verovatno zato što prva četiri puta nije umeo dobro da ih izabere, a sada, peti put, to će uraditi baš kako treba“, naveo je Pajtić.

On je dodao da je jedini problem je što je Aleksandar Vučić već toliko puta u prethodne četiri godine obmanuo građane, da nema pravo ni od koga da traži da mu ikada više veruje.

Izvor: http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here