Home Izbori SAZNAJEMO Rasim, Vulin i Velja na listi SNS u Vojvodini

SAZNAJEMO Rasim, Vulin i Velja na listi SNS u Vojvodini

152
0
rasim ljajich 6
Foto: Darko Ćirkov

SNS sledeće nedelje počinje razgovore sa dosadašnjim koalicionim partnerima o nastupu na pokrajinskim izborima, saznaje “Blic”.

SNS sledeće nedelje počinje razgovore sa dosadašnjim koalicionim partnerima o nastupu na pokrajinskim izborima, saznaje “Blic”.

Izjave Aleksandra Vučića i Ivice Dačića da će vladajuće stranke na republičkom nivou samostalno izaći na lokalne i pokrajinske izbore odnosile su se očigledno samo na uzajamnu saradnju naprednjaka i socijalista.

Kako kaže izvor “Blica” iz vrha SNS, naprednjaci će na izbore najverovatnije u nepromenjenom sastavu – sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, Socijaldemokratskom partijom Srbije Rasima Ljajića, Novom Srbijom Velimira Ilića i Srpskim pokretom obnove Vuka Draškovića.

SPS će nastupiti zajedno sa tradicionalnim partnerima, Jedinstvenom Srbijom i PUPS-om.

Lider SDPS Rasim Ljajić kaže da će sledeće nedelje biti održan sastanak njegove stranke i SNS.

– Ranije smo se dogovorili o tome. Razgovaraćemo i verujem da ćemo se lako dogovoriti – navodi Ljajić za “Blic”.

Nova Srbija će nakon praznika održati Predsedništvo stranke na kojem će biti ustanovljena platforma za pregovore.

Velimir Ilić - Srbija izbori

– Nakon toga ćemo uputiti zahtev SNS za razgovore i očekujem da ćemo se dogovoriti. I do sada smo u pokrajini nastupali zajedno, dok smo na lokalu negde sa SNS, a negde samostalno – kaže za “Blic” Dubravka Filipovski iz NS.

U Pokretu socijalista i Srpskom pokretu obnove juče nisu odgovarali na naše pozive i poruke, ali smo nezvanično saznali da neće biti promena.

– Najverovatnije će sve ostati kao i do sada, ali ćemo svakako razgovarati sa svim dosadašnjim partnerima – kaže izvor “Blica” iz SNS.

Izvor: www.blic.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here