Home Beograd „Optimizam za izbore, dobar odnos Vučića i Dačića“

„Optimizam za izbore, dobar odnos Vučića i Dačića“

192
0
Aleksandar Antić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Potpredsednik SPS Aleksandar Antić ocenio je da nema dileme da će biti pokrajinskih i lokalnih izbora, te da se ta stranka sprema sa puno optimizma.

Beograd — Potpredsednik SPS Aleksandar Antić ocenio je da nema dileme da će biti pokrajinskih i lokalnih izbora, te da se ta stranka sprema sa puno optimizma.

„Bez dileme ćemo imati pokrajinske i lokalne izbore i spremamo se za tu utakmicu sa puno optimizma, jer verujemo u snagu naše programske orijentacije, partijske organizacije, ali duboko verujemo da će rezultati koje je vlada ostvarila, a posebno ministri iz SPS, dati dodatan vetar u leđa“, rekao je Antić Tanjugu.

Prema njegovim rečima, SPS na tim izborima može da očekuje dobre rezultate.

Antić je uveren da će predstojeći izbori pokazati da je SPS jedan od najsnažnijih i najznačajnijih političkih faktora u Srbiji.

Govoreći o mogućim koalicijama, on je rekao da je poziv upućen dosadašnjim koalicionim partnerima.

„SPS je uputila poziv svojim sadašnjim koalicionim partnerima PUPS-u i Jedinstvenoj Srbiji, kako bi zajedno izašli na nastupajućim izborima. Očekujemo da ćemo nastupiti u tom formatu koji se dobro pokazao, jer ljudi dobro reaguju na tu sedmogodišnju koaliciju“, podvukao je on.

Kada je reč o SPS-u, potpredsednik stranke ističe da je partija u proteklih nekoliko meseci završila svoje izborne aktivnosti, izabrala sve organe i da se sada punim elanom okreće 2016. godini i izazovima koji su pred njom.

Antić je negirao da je postojao bilo kakav problem između članova vlade iz redova SPS i drugih stranaka.

„To su samo medijske spekulacije. SPS i SNS imaju zajendičku viziju razvoja Srbije i na tome baziramo naše odnose. Odnosi u vladi su izuzetno dobri, kao što su i dobri odnosi predsednika vlade Aleksandra Vučića i lidera SPS Ivice Dačića“, zaključio je on.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here