Home Niš Novo rukovodstvo Nove stranke u Nišu

Novo rukovodstvo Nove stranke u Nišu

163
0
Ivan Jovanović - Srbija izbori
Foto: juzne vesti. com/ NS/ K.Kamenov

Na Izbornoj konferenciji Nove stranke većinom glasova odlučeno je da niški odbor predvodi građevinski inženjer Ivan Jovanović, a izabrani su i predsednici 4 opštinska odbora.

Na Izbornoj konferenciji Nove stranke većinom glasova odlučeno je da niški odbor predvodi građevinski inženjer Ivan Jovanović, a izabrani su i predsednici 4 opštinska odbora.

Skoro dve stotine delegata odlučilo je svojim glasovima da Jovanović bude novi predsednik Gradskog odbora Nove stranke u Nišu, a on je rekao da se stranka vodi interesima građana i da je to pokazivala i do sada.

Članovi Nove ne razlikuju se mnogo od ostalih građana. Delimo iste muke i imamo iste interese. Razlika je samo u tome što smo mi prihvatili odgovornost da vodimo brigu o našem društvu i državi. Naprednjačka vlast formirala je sistem u kojem su samo pojedinci privilegovani, a većina se kontinuirano pljačka i vara – rekao je Jovanović.
On je nakon ostavke Dejana Stojanovića, bivšeg predsednika Gradskog odbora, vodio Novu u Nišu u v.d. stanju.
Pored njega, delegati su odlučili da odbor u Paliluli vodi Ljiljana Jovanović, odbor u Medijani Nebojša Vasić, odbor u Crvenom Krstu Srđan Cekić i u Panteleju Dragan Ivić.

Zoran Živković - Srbija izbori

Na konferenciji je bio i osnivač stranke Zoran Živković koji je novoizabranim funkcionerima poručio da ih ne čeka lak posao.

Funkcioneri kod nas treba da budu „tegleća marva“ – oni koji moraju da vuku sve ostale, da ih motivišu i dovedu do pobede u borbi protiv Vučićeve vlade koja sistematski radi na uništavanju Srbije – rekao je Živković.

Ovaj narodni poslanik naglasio je da su predstojeći lokalni izbori prilika “da se zada prvi šamar aktuelnom režimu koji će označiti početak njegovog kraha”.

Podsetimo, kako je juče rečeno na potpisivanju Izjave o nenapadanju partija iz Niša koje se deklarišu kao opozicione, Nova stranka bi nakon formiranja Gradskog odbora trebalo da odluči da li će im se priključiti u formiranju opozicionog bloka.

Izvor: juznevesti.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here