Home Vesti SNS i DS o stranačkom zapošljavanju u Novom Sadu

SNS i DS o stranačkom zapošljavanju u Novom Sadu

122
0
ds_sns_srbijaizbori

Novosadski odbor SNS-a reagovao je na saopštenje DS-a. Navode da je skandalozno da o stranačkom zapošljavanju u Novom Sadu govore oni koji su u jednom danu u jednom javno-komunalnom preduzeću u tom gradu zaposlili više od 100 aktivista Demokratske stranke.

Novosadski odbor SNS-a reagovao je na saopštenje DS-a. Navode da je skandalozno da o stranačkom zapošljavanju u Novom Sadu govore oni koji su u jednom danu u jednom javno-komunalnom preduzeću u tom gradu zaposlili više od 100 aktivista Demokratske stranke. DS ranije saopštio da su među novozaposlenima u „Zavodu za izgradnju“ aktivisti i funkcioneri SNS-a.

Reagujući na današnje saopštenje novosadskog DS-a, u kome su demokrate navele da je u javnom preduzeću „Zavod za izgradnju grada“ aktuelna vlast zaposlila više od 20 ljudi, naprednjaci iz Novog Sada poručuju da o investicijama tog zavoda pričaju oni koji su prilikom početka izgradnje Bulevara Evrope napravili najveću kriminalnu aferu u istoriji tog grada.

Uz poruku da nisu iznenađeni još jednim licemernim saopštenjem DS-a, ali da danas objavljeno predstavlja uvredu za zdrav razum, naprednjaci pozivaju pravosudne organe da rade svoj posao, kako bi vinovnike „višegodišnje pljačke“ građana Novog Sada i Vojvodine konačno stigla „ruka pravde“.

„A o lažima DS-a i Bojana Pajtića građani će uskoro dati svoj sud na glasačkim listićima“, pišu naprednjaci iz Novog Sada.

Novosadski odbor DS-a ranije danas je saopštio da su među novozaposlenima u tom zavodu aktivisti i funkcioneri SNS, a među njima i dva odbornika u novosadskoj skupštini.

Demokrate tvrde da je zbog toga formirano novo odeljenje, da je „izmišljeno“ niz novih rukovodećih radnih mesta poput šefa kabineta i izvršnog direktora, a da je povećan broj pomoćnika direktora i broj savetnika.

Iz te stranke navode i da je „dramatičan“ broj novozaposlenih obrnuto proporcionalan rezultatima rada preduzeća kome je poveren zadatak da realizuje najvažnije investicije u komunalnom opremanju i uređenju Novog Sada.

Izvor: www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here