Home Niš Stranački izbori u SNS tek posle lokalnih

Stranački izbori u SNS tek posle lokalnih

135
0
Bratislav Gašić - Srbija izbori
Foto: juznevesti.rs

„Unutarstranački izbori u Nišu nam u ovom trenutku nisu prioritet. Bitno je da se pripremimo za lokalne izbore“, kaže potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić.

„Unutarstranački izbori u Nišu nam u ovom trenutku nisu prioritet. Bitno je da se pripremimo za lokalne izbore“, kaže potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić.

Gašić, koji je u subotu popodne održao sastanak sa nekoliko istaknutih pojedinaca SNS u Nišu, naglasio je da će konačnu odluku o unutarstranačkim izborima u Nišu doneti „stranka“, ali dodao da je njegov stav da sa tim „ne treba žuriti“.

,,Bitno je da se spremimo za izbore, da ne dozvolimo da oni koji su uništili grad Niš se vrate ponovo, bez obzira na strane mentore i one koji ih plaćaju za sve to’’, rekao je Gašić.
On nije precizirao na koga konkretno misli, niti ko su njihovi „mentori“.

Inače, Gašić je u subotu u Niš stigao u nenajavljenu posetu, a sastanku iza zatvorenih vrata koji je održan u prostorijama Gradskog odbora su pored ostalih prisustvovali aktuelni poverenik niškog SNS Milan Stanojković i donedavni predsednik Gradskog odbora i gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

Podsetimo, još početkom aprila je vrh Srpske napredne stranke raspustio Gradski odbor u Nišu i ukinuo opštinske odbore. Kako je tada saopšteno, to je učinjeno zbog veliki unutarstranačkih sukoba.

Krajem istog meseca Milan Stanojković je imenovan za poverenika.

„Neće biti smena partijskih funkcionera“

Odbacujući glasine da je na sastanku diskutovano o isključenjima pojedinih funkcionera iz stranke, potpredsednik SNS Bratislav Gašić kaže da je u pitanju bio „običan, redovni sastanak“.

,,Tema je bila organizacija stranke pred predstojeće lokalne izbore, priprema izbornih štabova i ništa drugo ‘’ kaže Gašić.

Ipak, izvor „Južnih vesti“ koji je prisustvovao sastanku tvrdi da je razgovarano i o zahtevima povereništva za smenama pojedinih direktora javnih preduzeća i ustanova, kao i načelnika gradskih uprava.

Ali zaključeno je da za sada neće biti bilo kakvih smena.

Izvor: www.juznevesti.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here