Home Novi Sad DSS i Dveri zajedno i na lokalne izbore

DSS i Dveri zajedno i na lokalne izbore

234
0
DSS i Dveri Novi Sad - Srbija izbori
Foto: dssns.rs

Demokratska stranka Srbije (DSS) i Pokret Dveri su u Novom Sadu potpisali Ugovor o predizbornoj koaliciji i zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Novom Sadu.

Demokratska stranka Srbije (DSS) i Pokret Dveri su u Novom Sadu potpisali Ugovor o predizbornoj koaliciji i zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Novom Sadu.

U ime DSS taj ugovor je potpisao predsednik Gradskog odbora Novi Sad, Borko Ilić, a u ime Dveri svoj potpis na ugovor stavio je predsednik gradske organizacije Dveri za Novi Sad, Milenko Baborac.

Borko Ilić je tom prilikom rekao da su u tom koalicionom savezu Novosađani na političkoj sceni dobili opciju za koju će glasati.

“Mi ćemo svojim radom na terenu učiniti da Novosađanima damo mogućnost da glasaju za, a ne da glasaju protiv kao što je to uvek do sada bio slučaj”, rekao je Ilić, koji je i potpredsednik DSS.

On je istakao da će svi oni koju budu glasali za tu koaliciju, glasati za pozitivan Novi Sad, a da će ta koalicija učiniti sve da Novi Sad opet, kako je istakao, bude najbolja lokalna samouprava u Srbiji i regionu.

Predsednik gradske organizacije Dveri za Novi Sad, Milenko Baborac, izrazio je zadovoljstvo što je došlo do dogovora dve stranke o zajedničkom izlasku na izbore.

“Ovaj koalicioni savez je posebno važan ovde u Novom Sadu jer će biti brana separatističkim i autonomaškim težnjama koje su u poslednje vreme sve izraženije”, rekao je Baborac, dodajući da koalicija neće otupiti oštricu ni DSS, ni Dveri.

On je naglasio da će glavni cilj koalicije biti jačanje tradicionalnih vrednosti, jačanje porodice i porodičnih vrednosti, jer su, kako je istakao, te vrednosti najugroženije.

Na kraju konferencije za novinare na kojoj je potpisan ugovor o koaliciji DSS i Dveri za lokalne izbore u Novom Sadu, Borko Ilić je pozvao građane Novog Sada da sutra od 20 sati u Pozorištu mladih prisustvuju tribini “Ujedinjeni zauvek”, posvećenoj godišnjici prisajedinjenja Srema, Bačke, Banata i Baranje sa Srbijom, a na kojoj će govoriti lideri DSS i Dveri, Sanda Rašković Ivić i Boško Obradović.

Izvor: www.dssns.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here