Home Kragujevac Izabrano predsedništvo mladih ZZŠ

Izabrano predsedništvo mladih ZZŠ

195
0
Mladi ZZŠ - Srbija izbori 2016
Foto: tvk9.ws.rs

U sali Skupštine grada Kragujevca je 31. oktobra održan Drugi kongres mladih na kome su se, kako su sami rekli u ZZŠ-u, okupili budući mladi lideri.
Ući u predsedništvo mladih ZZŠ-a, ovim mladim ljudima sinoć je bila najbitnija stvar. Kada je od 10 kandidata odabrano 7, obavljen je i zvanični deo, a posao im, prema njihovim rečima tek predstoji.

Novoizabrani član predsedništva omladine Inicijativnog odbora ZZŠ-a, Vladimir Đelić istakao je da će u narednom periodu, glavna aktivnost omladinske strukture biti privlačenje, odnosno omasovljavanje stranke mladim, školovanim, ambicioznim ljudima.

Potpredsednik Inicijativnog odbora ZZŠ-a, Dušan Aleksić rekao je da ne zna da li postoji stranka koja može da se pohvali ovolikim brojem mladih i kvalitetnih ljudi.

Za razliku od mlađih kolega, potpredsenik Inicijativnog odbora, Saša Milenić iskoristio je priliku da naglasi da je u Srbiji porast protekcionizma, nepotizma, ali i depresije.
“U takvoj atmosferi vi ste se okupili kao budućnost ovoga grada, uz svu već pomenutu hrabrost, da demonstrirate da želite da se borite za budućnost ovog grada i ta borba počinje.”

Pored borbe, čini se da je ZZŠ već počeo i kampanje, jer će se ovi mladi ljudi naći kao nosioci programa na predstojećim lokalnim izborima.

Izvor: www.tvk9.ws.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here