Home Lokalni izbori Neobičan spot DS za izbore u Nišu

Neobičan spot DS za izbore u Nišu

160
0
srbijaizbori.com, Izvor Južne vesti | Niš

Gradski odbor Demokratske stranke predstavio je neobičan spot namenjen izborima za Skupštinu grada Niša.

Autor N.T. Izvor: Južne vesti

Gradski odbor Demokratske stranke predstavio je neobičan spot namenjen izborima za Skupštinu grada Niša.

Ovaj kratki video zapis počinje aktuelnim gradonačelnikom Milošem Simonovićem koji izvodi servis na teniskom terenu, na kome je sudija narodni poslanik Boško Ristić. Slede potpredsednik Gradskog odbora Goran Krivačević koji dobacuje loptu vaterpolistima i gradski Većnik Miodrag Radović koji iz dvoskoka kađa koš.
Narodni poslanik Dušan Milisavljević „puca“ na rukometni gol, a potom slede dame, direktorka Galerije Dragica Ćirić, upravnice Narodnog i Lutkarskog pozorišta Biljana Vujović i Ljiljana Kostadinović, koje igraju odbojku, ali na kraju loptu zakucava Većnik Boban Mihajlović.
Potpredsednik Gradskog odbora Slaviša Dinić kugla, dok direktorka Poreske uprave i gradska Većnica Dušica Davidović igraju stoni tenis. Direktor Vodovoda Aleksandar Mitić „pimpluje“ fudbalsku loptu i iz voleja je šutira ka Vladi Jovanoviću, direktoru Turističke organizacije Niša, koji je prihvata i šutira ka nebu. Tamo je hvata Bratislav Ignjatović direktor Spotskog centra Čair i zatim sa padobranom skače iz aviona, sleće na renovirani stadion Čair dotrčava, spušta loptu na travu i namešta je.
U poslednjoj sceni pojavljuje se kandidat DS za gradonačelnika Niš Dragoslav Ćirković, koji iz zaleta šutira tu loptu.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here