Home Izbori 2014 Tadić: Stojimo iza naših dela

Tadić: Stojimo iza naših dela

223
0
tadich 1(1)
Foto: Darko Ćirkov

– Mi stojimo iza naših dela. Imali smo i naše greške, ali iza nas ostaju objekti infrastrukture koji će koristiti više od 100 godina – kaže lider NDS

– Mi stojimo iza naših dela. Imali smo i naše greške, ali iza nas ostaju objekti infrastrukture koji će koristiti više od 100 godina – kaže lider NDS

Lider Nove demokratske stranke Boris Tadić ocenio je da na predstojećim izborima učestvuju oni koji su nešto radili i oni koji kažu da će nešto raditi.

– Mi stojimo iza naših dela. Imali smo i naše greške, ali iza nas ostaju objekti infrastrukture koji će koristiti više od 100 godina građani ove zemlje – poručio je on u izjavi novinarima.

Tadić je kazao da se ne radi samo o mostovima, putevima, već i energetskim kapacitetima, termoelektranama, prvom energetskom kapacitetu za biomasu, zelenoj industriji, razvojim prostornim planovima, strateškim odlukama bez kojih Srbija ne bi mogla da postoji u naredenih nekoliko decenija.

srbijaizbori.com Izvori: (Telegraf.rs / Tanjug)

Tadić je ocenio da postojeća vladajuća garnitura i struktura iz SNS i SPS se nije obučavala za taj posao.

Prema njegovim rečima zbog toga nema investicija, nema novih radnih mesta, a imamo produbljeno zaduživanje,bez projekata, odnosno objekata infrastrukture.

– Kada se zadužujemo a imamo objekte koje koriste buduće generacije onda je to opravdano, a kada ih nemamo onda je to potrošnja i to je kreiranje problema, a ne realizacija projekata od koristi za stanovništvo – naglasio je Tadić ističući da NDS na izborima za grad Beograd ima stručne kadrove, na čelu sa Borisom Rankovićem, koji su učestvovali u realizaciji svih važnih projekata.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here