Home Izbori 2014 Vulin: Uspešnost naše politike meriće se brojem Srba na KiM

Vulin: Uspešnost naše politike meriće se brojem Srba na KiM

207
0
srbijaizbori.com Izvori: (Telegraf.rs / Tanjug)
Foto: Tanjug

Predsednik Pokreta socijalista izjavio je na predizbornom mitingu SNS-a da će se uspešnost njihove politike meriti po broju Srba na Kosovu

Predsednik Pokreta socijalista izjavio je na predizbornom mitingu SNS-a da će se uspešnost njihove politike meriti po broju Srba na Kosovu

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da će se uspešnost njihove politike meriti po tome koliko Srba će na Kosovu i Metohiji biti danas a koliko sutra.

Vulin je građanima na predizbornom mitignu SNS-a poručio da nikada nisu pogrešili kada su bili uz svoju državu Srbiju, da im ona to ne zaboravlja, te da ne misli da ide s Kosova.

– Nadamo se da će Vučić ovde doći kao premijer i pozdraviti vas i reći da je Srbija uvek uz vas. Postoje problemi na koje možemo da utičemo malo i nimalo, ali možemo da utičemo na to kako će Srbi živeti na Kosovu i Metohiji. Sve što smo činili do sada činili smo da bi građani barem malo bolje živeli – rekao je Vulin.

A on će, kako je rekao, biti srećan kada u Leposavić i Štrpce bude dovodio decu iz Novog Sada ili iz Beograda, kada budu mogla slobodno da koračaju ulicama tih naselja, jer će tada i “srpska država biti srećna”.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here