Home Intervjui VUČIĆ: Cilj pobeda koalicije oko SNS u svakom mestu!

VUČIĆ: Cilj pobeda koalicije oko SNS u svakom mestu!

223
0
Aleksandar Vuccich KZSS 14
Foto: Darko Ćirkov

– U svakom mestu cilj mora da bude ubedljiva pobeda, ali i da brinemo o ljudima u svakom mestu u Srbiji i da pokažemo da možemo da menjamo stvari – rekao je Vučić na kongresu SDPS u beogradskom Domu sindikata

– U svakom mestu cilj mora da bude ubedljiva pobeda, ali i da brinemo o ljudima u svakom mestu u Srbiji i da pokažemo da možemo da menjamo stvari – rekao je Vučić na kongresu SDPS u beogradskom Domu sindikata

Socijaldemokratska partija obeležila je skupom u Beogradu pet godina postojanja sa koga su njen predsednik Rasim Ljajić i predsednik SNS Aleksandar Vučić poručili da je na predstojećim izborima potrebna ubedljiva pobeda u svakom mestu u Srbiji kako bi se uspešno sprovele reforme.

Ljajić, koji je ponovo izabran na mesto predsednika SDPS, naglasio je i da samo SNS može da sprovedi reforme, a da će SDPS tome doprineti.

– U svakom mestu cilj mora da bude ubedljiva pobeda, ali i da brinemo o ljudima u svakom mestu u Srbiji i da pokažemo da možemo da menjamo stvari – rekao je Vučić na kongresu SDPS u beogradskom Domu sindikata, ističući da je zajednički cilj dve stranke pristojna i normalna Srbija, a da se u tome može uspeti samo angažovanjem svih koji tom cilju mogu da doprinesu.

srbijaizbori.com Izvori: (Telegraf.rs / Tanjug)

Čestitajući rukovodstvu SDPS na ponovnom izboru,Vučić je naveo da poštuje sve ono što radi lider SDPS Rasim Ljajić i u prilog tome naveo da je oko zajedničkog izlaska na izbore dogovor sa Ljajićem postigao za 30-40 sekundi, jer je ispunio sve što je Ljajihc tražio.

Ljajić je pozvao pristalice i simpatizere da u sledećih dvadeset dana daju sve od sebe i “prošpartaju Srbijom” i da se bore kao da je u pitanju borba za cenzus.

– Hoću da doprinesemo ne samo velikoj pobedi, već reformama koje će SNS i Aleksandar Vučić da sprovedu – rekao je Ljajić.

Govoreći o situaciji u privredi i društvu, on je poručio da se mora razvijati preduzetnički duh, a ne službeničcki i da je zato potrebno ukidati privilegije funkcionera da bi se pokazalo da nije isplativije raditi u državnoj službi u odnosu na privredu.

Ljajić je kao prioritet naveo ekonomiju i u tom smislu apostrofirao razvoj i ulaganja u automobilsku industriju, energetiku, IT sektor i poljoprivredu.

Predsednik SDPS se osvrnuo i na obraćanje Vučića učesnicima Kongresa koji je rekao da je sa liderom SDPS dogovor postigao za 30-40 sekundi, “jer je ispunio sve što je Ljajić tražio”, primetivši da je “dobio i više nego što je tražio jer je Vučić bio široke ruke”.

Kongresu su prisustvovali i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović, kao i predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović i predsednik Unije poslodavaca Nebojša Atanacković.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here