Home Izbori Za pravednu Srbiju

Za pravednu Srbiju

261
0
Tribina Nove stranke u Jagodini - Srbija izbori
Foto: Novi put

U Jagodini održana tribina koalicije Demokratska stranka i Nova stranka, na kojoj su govorili kandidati za narodne poslanike: Vladimir Pavićević, Alena Bukilic i Dragan Alempijević.

Na tribini su govorili Vladimir Pavićević, zamenik predsednika Nove stranke, i Alena Bukilić, potpredsednica stranke, kao i kandidat za narodnog poslanika u republičkom parlamentu na listi br. 2 „Za Pravednu Srbiju“, advokat Dragan Alempijević, koji je ujedno i prvi na listi br. 7 „Jagodina moj grad“ za lokalne izbore.

– Nova stranka građanima Srbije, pre svega, nudi jedan novi pristup politici. Ja mislim da je veliki broj građana političare zapamtio po tome što gomilaju probleme. I u Narodnoj Skupštini predhodne dve godine smo već potvrdili u kom pravcu ide naša borba. Mi nudimo načine kako da se reše neki zajednički problemi, nudimo i nove ljude, koji su, pre svega, stručni u svojim oblastima i koji mogu na primeren način da se bave rešavanjem tih problema, kako u opštinama i gradovima, tako i u celoj državi, rekao je Vladimir Pavićević, zamenik predsednika Nove strake.

U okviru kampanje za republičke izbore, u direktnom kontaktu ispred Kulturnog centra u Jagodini, koji je prethodio tribini, predstavnici Nove stranke, predvođeni Zoranom Živkovićem, i Demokratske stranke razgovarali su sa gradjanima i delili propagandni materijal.

T.M

Izvor: www.noviput.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here