Home Vesti Vulin: Najbitnije je da se politika vlade nastavlja

Vulin: Najbitnije je da se politika vlade nastavlja

306
0
 Vulin: Najbitnije je da se politika vlade nastavlja
Foto: Tanjug

BEOGRAD – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u tehničkoj vladi Aleksandar Vulin izjavio je danas da će nova vlada svakako biti formirana u zakonskom roku, ali da je najbitnije da će politika koja je vođena do sada biti nastavljena.

„Važna je politika, a ne pojedinci, nemam nikakvu dilemu da će se po pitanju socijalne politike voditi ista politika, nema smanjenja socijalnih davanja, ima povećanja socijalnih prava, ima uređenja sistema u kome se neće dešavati rasipanja… Ja bih voleo da se ova politika nastavi i nastaviće se“, rekao je Vulin za TV Pink.

Upitan da li će biti novi ministar odbrane, kako pojedini mediji spekulišu, Vulin je rekao da mediji, kada nemaju ništa pametnije, obično „kadruju“ šta će se dešavati u novoj vladi.

„Politika koju vlada vodi će biti nastavljena, politika za koju smo dobili podršku na izborima i to je najbitnije. Vlada će biti formirana u svakom slučaju u zakonskom roku. Sistem funkcioniše, izbori su rekli svoje, ostavite onom kome je Srbija dala najveće poverenje da se bavi tim“, rekao je Vulin.

Izvor: Tanjug

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here