Home Izbori SNS u Novom Sadu broj jedan na lokalnim izborima

SNS u Novom Sadu broj jedan na lokalnim izborima

175
0
SNS - Srbija izbori
Foto: ritamgrada.rs

Koalicija predvođena Srpskom naprednom strankom večeras je gradskoj Izbornoj komisiji u Novom Sadu predala 4.257 potpisa građana koji podržavaju kandidate te koalicije za lokalne izbore u Novom Sadu.

U ime koalicije, Izbornoj komisiji listu je predao predsednik GO SNS-a Miloš Vučević koji je i aktuelni gradonačelnik Novog Sada.

Obraćajući se novinarima, Vučević je rekao da se zahvaljuje građanima Novog Sada koji su, kako je rekao, u rekordno kratkom vremenu od nešto više od tri sata prikupili 4.257 potpisa što je, po njemu, impozantan broj.

„Kandidati na listi Aleksandar Vučić – ‘Srbija pobeđuje’ zastupaće politiku koja znači otvaranje novih radnih mesta u Novom Sadu, smanjenje broja nezaposlenih, a ova koalicija je garant političke stabilnosti u gradu“, rekao je Vučević.

Istakao je da je uveren da će ta koalicija dobiti ogromnu podršku građana Novog Sada.

Pored SNS-a, na listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, nalaze se i kandidati iz Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Srpskog pokreta obnove, Pokreta socijalista i Nove Srbije.

Vučević je rekao da osim pomenutih stranaka očekuje da će podršku toj listi na izborima dati i Samostalna demokratska stranka Srbije, grupa građana „NS blok“, stranka slovačke nacionalne manjine „Napred Slovaci“. Dodao je i da veruje da će imati podršku još nekoliko stranaka i udruženja građana.

„Cilj nam je da nakon ovih izbora imamo odličnu saradnju sa republičkom vladom i sa novom pokrajinskom vladom, da ne bude kao što se dosada dešavalo nadgornjavanja na različitim nivoima vlasti, već da se okupimo oko zajedničkih projekata i da zajedno radimo na njihovoj realizaciji, a sve na dobit i u korist građana Novog Sada, Vojvodine i Srbije“, rekao je Vučević.

Izvor: RTS http://www.rts.rs/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here