Home Lokalni izbori SNP u koaliciji sa URS u Novom Pazaru

SNP u koaliciji sa URS u Novom Pazaru

239
0
srbijaizbori.com

Predsednik Sandžačke narodne partije Mirsad Đerlek i član Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije Vlastimir Ilić potpisali su danas koalicioni sporazum za lokalne izbore u Novom Pazaru.

Predsednik Sandžačke narodne partije Mirsad Đerlek i član Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije Vlastimir Ilić potpisali su danas koalicioni sporazum za lokalne izbore u Novom Pazaru.

Predsednik SNP Mirsad Đerlek rekao je novinarima uoči potpisivanja sporazuma da je izbor ove partije za saradnju sa URS-om “obećanje Mlađana Dinkića da možemo zajedno da preporodimo Novi Pazar u ekonomskom smislu”.

“Obećavam da ćemo u mandatu otvoriti 2.000 novih radnih mesta u privredi i, za početak, rešiti problem vodosnabdevanja”, rekao je Đerlek na konferenciji za novinare.

On je naglasio da koalicija sa URS “otvara mogućnost” da SNP realizuje planove u oblasti nacionalne politike, ekonomije, infrastrukture i socijalne politike, kao četiri osnovna cilja programa SNP-a.

Član Predsedništva URS Vlastimir Ilić rekao je da je sa SNP-om postignut dogovor o dugoročnoj saradnji, sa ciljem da “ojačaju Novi Pazar, kao i sve ostale delove Srbije”.

Prema njegovoj oceni, predsednik URS Mlađan Dinkić je jedini sposoban da “autoputem koji će se praviti i kojem svi pričaju”, u Novi Pazar dovede i velike investitore.

Ilić je dodao da je jedan od ciljeva da se i u Novom Pazaru uklone birokratske prepreke za razvoj privrede.

“Da razbijemo tu birokratiju i obezbedimo brži razvoj Novog Pazara”, rekao je Ilić.

Predsednik SNP Mirsad Đerlek je rekao da se koalicioni sporazum u ovom trenutku odnosi samo na parlamentarne i lokalne izbore u Novom Pazaru, “dok će o nastupu na lokalnim izborima u drugim gradovima odlučiti naknadno”.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here