Home Gradski izbori DJB na izbore u Beogradu izlazi samostalno

DJB na izbore u Beogradu izlazi samostalno

230
0
Saša Radulović - Srbija izbori
Foto: dostajebilo.rs

Glavni odbor i beogradski odbor Dosta je bilo (DJB) doneli su odluku da na predstojećim izborima u Beogradu DJB izađe samostalno.

Glavni odbor i beogradski odbor Dosta je bilo (DJB) doneli su odluku da na predstojećim izborima u Beogradu DJB izađe samostalno.

Kako je rečeno, DJB ostaje otvoren za razgovor sa ostalim opozicionim strankama oko eventualnog zajedničkog nastupa, ali naglašavaju da „neće čekati nikog“.

Dodaje se da DJB od danas kreće u kampanju za beogradske izbore sa svojim programom u 20 tačaka. Između ostalog traže transprarentnost javnog sektora, da se popiše i proceni imovina Grada Beograda, ukine partijsko zapošljavanje, kao i da dođe do decentralizacije.

Predsednik beogradskog odbora Vojin Biljić je rekao da je lider DJB Saša Radulović u prethodna dva meseca razgovarao sa predsednikom Pokreta slobodnih građana Sašom Jankovićem i bivšim predsedničkim kandidatom Vukom Jeremićem o beogradskim izborima.

Dodao je da je Radulović sa Jankovićem razgovoarao dva puta, a sa Jeremćem jednom, ali da do trojnog sastanka koji je predlagao lider DJB nije došlo.

Izvor: http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here